Peter van Kervel

Peter van Kervel

In 1993 was Peter mede oprichter van het huidige Studie Centrum Pa Kua, een stichting ter behoud en het uitdragen van klassieke acupunctuur kennis. Vanaf 1988 was Peter naast praktiserend acupuncturist ook docent in de klassieke acupunctuur. Tot op heden heeft hij in diverse landen lesgegeven, zoals Engeland, Ierland, Noorwegen, Finland, Zweden, Italië, Israël en uiteraard Nederland.

Momenteel is Peter bezig met het organiseren, begeleiden en oprichten van opleidingen in klassieke acupunctuur in allerlei landen. U kunt hier meer over lezen onder het menu Acupunctuur Scholen. Naast het behandelen van patiënten en het organiseren van opleidingen, houdt Peter zich met name bezig met het schrijven van boeken over de klassieke acupuntuur. Deze vaktechnische boeken zijn in het engels geschreven, maar daarnaast is er een Nederlands-talig boek, Acupuntuur in 1 Dag, speciaal geschreven voor diegene die meer wil weten over klassieke acupunctuur. De vakboeken over klassieke acupunctuur worden uitgegeven door uitgeverij Lan Di Press.

Het acupunctuur centrum bevind zich op Kerkweg 8 (3628AN) te Kockengen. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen, klik hiervoor op deze link.