Medewerkers

Medewerkers

Peter van Kervel

Peter is in 1978 afgestudeerd als fysiotherapeut en was werkzaam in ziekenhuizen, bejaardenhuizen, reuma- en revalidatie centra en particuliere fysiotherapie praktijken. In 1986 heeft hij een 4-jarige opleiding tot klassiek acupuncturist afgerond aan het I.C.O.M., beter bekend als Pa Kua. Sinds die tijd is hij lid van de NVA (Nederlandse Vereniging van Acupunctuur). Wilt u meer lezen over Peter? Klik hier.

Frank Lammertsma

Na zijn opleiding als fysiotherapeut is Frank in 1980 begonnen in een praktijk in IJmuiden. Vanaf 1982 heeft hij de cursus meridiaantherapie gedaan. Een samensmelting van antroposofische inzichten, de filosofie van de acupunctuur en de kleurenleer van Goethe. Tegelijkertijd is Frank gestart met de tweejarige opleiding tot sportfysiotherapeut. Van 1984 tot en met 1993 heeft hij naast zijn werk als fysiotherapeut de sportmedische begeleiding gedaan van het Nederlands basketbalteam. Wilt u meer lezen? Klik hier.

Acupuncturist

Han Deibel werkt op dit moment niet meer in het Acupunctuur Centrum Kockengen. Er is altijd plaats voor een ervaren Wu Yun Liu Qi acupuncturist in onze praktijk. Heeft u interesse? Vul dan het contact formulier in.